5 tähden asiakaspalvelu Soita kelloa +358 75325 7575
Ilmainen toimitus Toimitetaan 2-5 päivässä

Ehdot

KAUPPAEHDOT

Raw Organics LTD.
BG207335252
46 Gena Dimitrova str.
Sofia 1415
Bulgaria

 

Ehdot

1.0 Yleistä tietoa

Säännöt ja ehdot, jotka koskevat ostoksia www.raworganics.fi -sivustolta                   - Raw Organics Ltd: n tarjoama palvelu  

Tästä lähtien nimeltä Raw Organics

Ostoehdot, johon sekä Raw Organics että asiakas sitoutuvat, koskevat kaikkea Raw Organics'n  kanssa käytyä kauppaa. Siksi on suositeltavaa että asiakas lukee kaikki ehdot huolellisesti.

Kommunikaatio osoitteessa help@raworganics.fi käydään sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi ja kaikki Raw Organics'n antama live-tuki on joko suomeksi tai ruotsiksi.

2.0. Henkilökohtaisia tietoja                                                                                                                       

2.1. Jos haluat tehdä ostoksia Raw Organics'ssa sinun on ilmoitettava nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi / matkapuhelinnumerosi.

2.2. Lisäksi sinun on oltava 18 vuotta jotta voit tehdä ostoksia Raw Organics'ssa. Ostoksen tekeminen nettisivustollamme vahvistaa, että olet vähintään 18-vuotias.

2.3. Tiedot poistetaan viiden vuoden kuluttua.

 2.4. Jos olet kirjautunut itsepalvelun kautta tähän nettisivustoon ei henkilökohtaisia eikä myöskään tilauksiasi koskevia tietojasi poisteta ellet ota meihin yhteyttä ja pyydä niitä poistettaviksi.

 2.5. Hyväksymällä kaupankäyntimme ehdot suostut että otamme yhteyttä sinuun sähköpostitse ja / tai puhelimitse. Voit aina muuttaa mieltäsi lähettämällä sähköpostitse selkeän irtisanomisen tilauksesi päättymisestä osoitteeseen help@raworganics.fi

  2.6. Asiakkaana sinulla on mahdollisuus milloin tahansa saada tietää sinua koskevien tietojen rekisteröinnistä  ja voit esittää vastalauseen rekisteröinnistä henkilötietolain sääntöjen mukaisesti. Kaikki tähän liittyvät kyselyt on lähetettävä sähköpostitse osoitteeseen help@raworganics.fi      

 3.0. Oikeus perua

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus.

Aika lasketaan siitä päivästä lähtien kun vastaanotit tilauksesi

Sinä maksat palautuskustannukset.

Peruutusoikeudesta  on ilmoitettava meille viimeistään 14 päivän kuluttua ostosta ja peruutuksen jälkeen sinun on palautettava lähetys viimeistään 14 päivän kuluttua.

Raportti on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen help@raworganics.fi

Sinun on palautettava tuote avaamattomana alkuperäisessä pakkauksessa jotta saisit koko ostohinnan takaisin.

4.0. Valitusoikeus                   

4.1.Raw Organics'lla on kahden vuoden valitusoikeus. Se tarkoittaa että asiakas voi, tilanteesta riippuen, joko vaihtaa tuotteen, saada rahat takaisin tai saada tuotteen alennettuun hintaan. Vaadimme että valitus on perusteltu ja että virhe tai virheet eivät ole tapahtuneet tuotteen virheellisen käytön, väärän säilytyksen tai muun vahingollisen toiminnan johdosta.

4.2. Valitukset on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa siitä kun asiakas on huomannut virheen tai virheet.                                                                               

4.3. Jos haluat tehdä valituksen tuotteestasi lähetä sähköpostia osoitteeseen help@raworganics.fi ja palauta sitten tuote osoitteeseen:   

Raw Organics LTD.
BG207335252
46 Gena Dimitrova str.
Sofia 1415
Bulgaria                                                                                                                     

4.4. Nopeuttaaksesi käsittelyaikaa ilmoita valituksessasi seuraavat tiedot: - Virheen kuvailu - Kuitti tai Tilausnumero - Haluatko saada rahasi takaisin tai korvaammeko tuotteesi uudella - Yhteystietosi

5.1. Kaikki Raworganics.fi -sivustolla luetellut hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron.    

5.2. Tavaroita voi tilata ja maksaa vain netissä.        

5.3. Kun tilaat tarjouksessa olevan tuotteen voit ostaa vain ensimmäisen tuotteen   tarjoushintaan. Tilauspalvelun kautta ostetut jatkuvat tavaratoimitukset ovat normaalihintaisia.            

5.4. Voit maksaa Raw Organics'ssa tekemäsi ostokset seuraavilla korteilla: Visa, Visa Electron ja MasterCard                

5.5. Raw Organics'n ostoehdot luottokortillasi perustuvat sopimukseen, joka sinulla on oman luottokorttisi suhteen. 

5.6. Summa vähennetään tililtäsi, kun tuote lähetetään varastostamme.

5.7. Ostoksesi veloitus näkyy tiliotteellasi seuraavasti: Raw Organics Ltd          

6.0. Lähetys- ja toimitusehdot.    

6.1. Toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää.

6.2. Kaikki paketit toimitetaan postitse.    

6.3. Kaikki paketit lähetetään 24 tunnin sisällä maksun vastaanottamisesta.        

7.0. Menettelytapa korttitietojen uusimiseksi ja poistamiseksi    

7.1. Jos korttisi on mitätöity koska olet saanut uuden kortin tai se ei ole voimassa jostain muusta syystä, ei maksua suoriteta ja Raw Organics -tilauksesi perutaan kunnes maksu on suoritettu.              

7.2. Emme tallenna korttitietojasi. Käytämme sen sijaan turvallista kolmannen osapuolemme maksupalveluntarjoajaa Redsys.

7.3. Jos haluat muuttaa korttitietojasi, voit tehdä sen kohdassa “Oma tili” 

8.0. Toimitusosoitteen muutos

8.1. Jos muutat tai siirrät tavaroidesi toimituksen toiseen osoitteeseen olet vastuussa siitä,että ilmoitat sen Raw Organics'lle mahdollisimman pian sähköpostiosoitteeseen: help@raworganics.fi.

9.0. Evästeet

9.1. Nettisivu käyttää "evästeitä" joka on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi, matkapuhelimeesi tai vastaavaan laitteeseesi.

10.0 Vastuuvapauslauseke                      

10.1. Raw Organics Ltd ei ole vastuussa mistään virheistä, ylimääräisistä kustannuksista tai oikeudellisista erimielisyyksistä, joita saattaa syntyä oston jälkeen tai tuotteidemme väärän käytön yhteydessä. Ostajan vastuulla on tarkistaa sen maan tiedot, laillisuus ja seuraukset ennen ostamista sekä käytettäessä tuotteitamme tai palveluitamme, mistä ostaa tuotteensa. Kaikki nettisivustollamme tarjotut tuotteet ovat Espanjan lain sallimia ja EU-lainsäädännön mukaisia.

Raw Organics Ltd pyrkii pitämään nettisivuston ja siihen liittyvien alasivujen tiedot mahdollisimman ajankohtaisina ja oikeina. Kun saamme tietää virheellisyyksistä pyrimme korjaamaan ne mahdollisimman pian.

11.0. Lisäinformaatio  

Tämä kauppias on antanut sitoumuksensa että laittomia liiketoimia, tai jotka ovat luottokorttimerkkien tai vastaanottavan pankin mielestä laittomia tai jotka voivat vahingoittaa heidän liikearvoaan tai vaikuttaa heihin kielteisesti, ei sallita. Seuraavat toiminnot ovat kiellettyjä korttimerkkiohjelmissa: sellaisen tuotteen tai palvelun myynti tai tarjoaminen, joka ei ole ostajalle, toimituksen suorittavalle pankille, myyjälle, kortinhaltijalle tai korteille sovellettavien kaikkien lakien mukainen.                         

Ostoskori
Sulje
Sulje haku